(HU, RO, EN) +36 30 160 3188 foglalas@vegvarspa.hu

VISIT GYULA CARD

INFORMCIÓK A KÁRTYÁRÓL

Amennyiben Ön egy Visit Gyula Card birtokosa, közel 50 kedvezményes vagy ingyenes gyulai szolgáltatás igénybevételére jogosult!

A térítésmentesen igénybe vehető Visit Gyula Card turisztikai kedvezménykártya használatával Gyula város turisztikai szolgáltatói nyújtanak kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatásokat Önnek, amennyiben a 109 partnerszálláshely valamelyikében szállt meg és Visit Gyula Card csomagot választott.

Gyulai Kulturális Bérlet tartalma
Kedvezmény: 40 %

Amennyiben Ön kedvezményes (diák, nyugdíjas) Kulturális Bérlet megvásárlására jogosult a kedvezmény mértéke: 30%

A kártya egy elektronikus chipkártya, melyet a szállásadó az Ön gyulai tartózkodásának teljes időtartamára aktivál. A kedvezmények csak aktív kártyával vehetők igénybe, az érvényességet a kedvezményt nyújtó partner ellenőrzi, a szolgáltatóknál elhelyezett kártyaleolvasóval, mobiltelefon készülékkel vagy internetes adminisztrációs felületen. A kártya érvényességének lejártát követően már nem tud kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatásokat igénybe venni. Ezen szolgáltatások évszakonként változhatnak.

Az igénybe vehető kedvezményekről, valamint a partner szálláshelyekről bővebb információt a CARD.VISITGYULA.COM oldalon, valamint a Visit Gyula Card magazinban olvashat.

20%-kal olcsóbban bérelhet kerékpárt a gyulai Tourinform irodában, stb.

ELÉRHETŐSÉGEK

Cím: 5700 Gyula, Vár utca 18.

(HU) +3630 488 3627
(RO) +3630 414 3750
(EN) +3630 160 3188

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

GALÉRIA